Вие се намирате тук:  Начало >  Условия

Електронен магазин - инструкции и условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Преди да направите поръчка, моля, прочетете внимателно общите условия по-долу.

Цени

Всички цени, посочени в уеб сайта, са с ДДС.

Защита на личните данни

Декларираме, че информацията, попълнена от вас във връзка с покупката на продукти от този уеб сайт, е защитена по Закона за защита на личните данни, няма да бъде разкривана на трети лица и ще се използва единствено за целите, предвидени тук.

Приложимо законодателство

Всички сделки се управляват от българското законодателство.
 
 

СРОКОВЕ И УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Продукти в наличност

Моля, имайте предвид, че не всички продукти, които виждате в сайта, са налични във всеки момент. За да разберете кои продукти са налични в момента, вижте печата в горния десен ъгъл на снимките на продуктите. Продуктите с печат "В наличност" са изработени и готови за доставяне до клиента. Посочен е и броят на наличните продукти. Ако броят на продуктите, които искате да поръчате, надвишава броя на продуктите в наличност, трябва да се направи предварителна заявка по електронната поща на адрес   contact@theoapples.com . Условията за доставка на наличните продукти се различават от тези за продуктите по поръчка.
Избраните от вас продукти ще бъдат доставени на адреса, който сте посочили, в срок от 7 работни дни от датата на плащането. Транспортните разходи за доставката на продуктите се поемат изцяло от нас.
 

Продукти по заявка

Всички продукти, обозначени в горния десен ъгъл с печат "По заявка", трябва да бъдат поръчани предварително по електронната поща на адрес   order@theoapples.com  или чрез попълване на  формата за поръчки . Условията и сроковете за доставка на продукти по заявка се договарят изрично между нас и клиента в зависимост от броя и вида на заявените продукти.
 
 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Можете да платите избрания от вас продукт по един от следните два начина:
 
1. Паричен превод на банковите сметки, посочени по-долу (в такъв случай ви съветваме да се свържете предварително с нас на адрес  contact@theoapples.com). На корпоративните клиенти се издават фактури веднага след поръчката. Този начин на плащане е най-подходящ за поръчките, към които се прилагат специално договорени срокове и условия.
 
"HOMO FABER" LTD
BIC: FINVBGSF IBAN BG33FINV91501003630111 EUR
BIC: FINVBGSF IBAN BG17FINV91501003630108 USD
BIC: FINVBGSF IBAN BG98FINV91501003630105 BGN
 
  2. Pay Pal 
 
 

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПЛАТЕНИ СУМИ И ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ

Продуктите, които сте купили, могат да бъдат върнати в срок от 14 дни след датата на доставка. В такъв случай ние ще възстановим изцяло платената от вас сума. Всички транспортни разходи във връзка с връщането на продукта са за сметка на клиента, освен ако продуктът не е дефектен или повреден (за връщането на дефектни и повредени продукти вж. следващия параграф).
Моля, имайте предвид, че след изтичането на 14-дневния срок не можете да върнете продукт.
 
В случай, че продуктът, който сте получили, е дефектен, можете да го върнете в срок от 14 дни след датата на доставка. В такъв случай ние ще заменим продукта с нов или ще възстановим изцяло платената от вас сума за продукта по ваш избор. Транспортните разходи за връщането на дефектни продукти се поемат от нас.
 
 

ПОВРЕДИ ПРИ ТРАНСПОРТ

Ще направим всичко възможно да опаковаме продуктите по най-сигурния начин, така че вероятността те да бъдат повредени по време на транспорта да бъде сведена до минимум. Възможно е обаче въпреки това продуктите да се повредят. Моля, имайте предвид, че не носим отговорност за повредени по време на транспорт продукти.
 
 

ОТСТЪПКИ

Предлагаме до 20 % отстъпка за дизайнери, архитекти и търговски посредници, които имат интерес да поръчат по-големи количества от продукта.
 
Предлагаме също така 10 % отстъпка за композициите.

Обратно нагоре

НАЧАЛО   ‌   ЗА НАС   ‌   ПРЕДИСТОРИЯ   ‌   КОНТАКТ   ‌   ПАРТНЬОРИ