Вие се намирате тук:  Начало >  За нас

За нас

Теодор Дуков

Здравейте, казвам се Теодор Дуков. Аз съм автор на скулптурите Theo Apples. Завършил съм дърворезба в Националната Художествена Академия в София. Работя професионално с дърво от 25 години. Автор съм на над 40 скулптури и мебели от различни видове дървесина.
Продуктът, който предлагам тук, е резултат от моя опит и естетски разбирания. В разработването на концепцията и в реазлизацията на скулптурата участват мои колеги и приятели. Ако имате някакви въпроси може да се свържете с мен на .
За повече информация относно текущите ми проекти посетете Текущи проекти.

Здравейте, казвам се Биляна Дукова. Аз съм автор на текстовете в този сайт и отговарям за връзката с клиенти. Завършила съм Класическа филология в Софийския Университет. В момента работя като преводач. Ако имате някакви въпроси свързани с Theo Apples или просто желаете да споделите вашите впечатления с нас, моля изпратете ми имейл на .

Биляна Дукова
Николай Девненски

Здравейте, казвам се Николай Девненски. Аз съм мениджър и търговски представител на арт продукта Theo Apples. Завършил съм Текстилен дизайн в Националната Художествена Академия в София и Мениджмънт в Софийския Университет. Ако имате някакви въпроси, моля изпратете ми имейл на .

Здравейте, казвам се Борислав Александров. Отговарям за секцията Принт. Завършил съм специалност Графика и Компютърни технологии във Университета Кирил и Методий във Велико Търново. В момента работя в същия като преподавател по Графичен дизайн и Визуални комуникации във Факултета за Изящно изкуство. Ако имате някакви въпроси свързани с раздела Принт, моля изпратете ми имейл на .

Borislav Aleksandrov
Tihomir Velichkov

Здравейте, казвам се Тихомир Величков. Аз съм администратор и уеб дизайнер на този сайт. Завършил съм Националната Художествена Академия в София и съм художник на свободна практика. Ако имате някакви въпроси свързани с уеб сайта TheoApples.com, моля изпратите ми имейл на .

Обратно нагоре

НАЧАЛО   ‌   ЗА НАС   ‌   ПРЕДИСТОРИЯ   ‌   КОНТАКТ   ‌   ПАРТНЬОРИ

Copyright  ©  2012  /  Всички изображения и данни в този уеб сайт са предназначени единствено за публична употреба. Запазените права са собственост на Теодор Дуков.  / имейл:   /  Уеб дизайн: WebDevPort Bookmark and Share